Tarieven

Wat de kinderopvang u gaat kosten, hangt af van uw situatie en wensen. U kiest hoeveel dagen opvang u wenst en voor hoeveel kinderen. Bovendien krijgt u mogelijk een tegemoetkoming van de overheid.

Bereken hier uw opvangkosten 2022

Tarieven 2022

Tarievenkaart kinderdagverblijf 2022
Tarievenkaart buitenschoolse opvang 2022
Aanvullende voorwaarden (voor kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang)

Kinderopvangtoeslag aanvragen

U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Om dit aan te vragen, heeft u uw verwachte gezinsinkomen nodig. En de kosten en uren van de opvang. Deze gegevens vindt u in de plaatsingsovereenkomst. De verwerkingstijd is ongeveer 8 weken. De Belastingdienst stort de tegemoetkoming op uw rekening. Bekijk de handige infographic voor een duidelijke en heldere uitleg over de kinderopvangtoeslag.

Dubbelcheck opvanggegevens kinderopvangtoeslag

Wij delen maandelijks kinderopvanggegevens met de Belastingdienst in verband met de hoogte van de kinderopvangtoeslag voor u als ouder. Het is heel belangrijk dat dit gebeurt omdat u hierdoor minder risico loopt op terugvordering en nabetalingen door de Belastingdienst. KlikĀ hier voor meer informatie.

Hulp nodig?

Wij helpen u graag. Onze medewerkers kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur bereiken op 078 616 34 22 of via het e-mailadres klantcontact@cokd.nl.

Uw kind direct inschrijven