SWKGroep

Over de SWKGroep

Wij zijn onderdeel van de SWKGroep. Hiermee is de groei en professionaliteit van onze organisatie op een financieel verantwoorde wijze gewaarborgd. We maken gebruik van de kennis en het netwerk van de organisaties binnen de SWKGroep.

Meer tijd en aandacht voor uw kind

De SWKGroep biedt ons bestuurlijke en bedrijfskundige ondersteuning. Verschillende werkzaamheden worden via de SWKGroep uitgevoerd zoals planning en plaatsing van uw kind, financiën en personeelszaken. Hierdoor kunnen wij ons richten op de opvang van uw kind.

Over de SWKGroep

Stichting SWKGroep is een toonaangevende onderneming in kinderopvang en buurtwerk in Nederland. In onze visie kan het beter in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. Voor kinderen, hun ouders, bewoners in de wijk en voor de branches. Vanuit deze visie ontwikkelen wij eigentijdse concepten. En we brengen deze in de praktijk. Alle organisaties binnen de SWKGroep hebben een maatschappelijke doelstelling. Eigen bedrijfsnaam en unieke bedrijfskenmerken blijven bestaan. Wij investeren in eigen kracht. Door het delen van elkaars kennis, ervaring en netwerk. Onze werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking.