Nieuws

Buiten de lijntjes

Van 2 oktober tot en met 8 oktober 2017 vindt landelijk de Week van de Opvoeding plaats. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, mede-opvoeders, kinderen, jongeren en professionals. Op onze locaties besteden we aandacht aan deze bijzondere week in de vorm van een ouderavond, koffieochtend of een ouder- en kindactiviteit.
Dit jaar is het thema ‘Buiten de lijntjes’. Onze pedagogische visie ‘Samen de wereld kleuren’ sluit naadloos aan bij dit thema. Ieder geeft de wereld kleur en het mag ook bij ons best buiten de lijntjes!

Medewerkers betrokken bij thema Water

Ieder jaar werken de organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep met een themajaar. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt jaarlijks de focus gelegd op een thema. In juli is het spetterende Jaar van Water gestart. Via het thema doet uw kind nieuwe ervaringen op en ontdekt en ontwikkelt zo zijn of haar talenten. Ook onze medewerkers worden volop betrokken bij dit thema.

Campingweek 2017

Wat was de campingweek 2017 van COKD een groot succes. Op naar volgend jaar! Bekijk snel de foto’s.

Edgar Kannekens lid Raad van Bestuur SWKGroep

COKD is onderdeel van Stichting SWKGroep. De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de SWKGroep zijn verheugd om mee te delen dat per 1 september 2017 Edgar Kannekens is aangetreden als lid van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.

Museumtour voor peuters

In het Dordrechts Museum wordt op 5 en 7 september De Jonge Peuter Museum Tour gehouden voor de kinderen van Kinderopvang COKD. De peuters worden met liedjes, beweging en voorwerpen meegenomen in de wereld van dierenschilder Aert Schouman in de tentoonstelling ‘Een Koninklijk Paradijs’.