Kinderdagverblijf Zomerland

vrolijke, lichte groepsruimtes
veilige, afgesloten ontdektuin
beredeneerd aanbod, voor elk kind de beste activiteit

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.
078 - 616 34 22

LRK-nummer

183973215

Openingstijden

maandag 07.00 - 18.00 uur
dinsdag 07.00 - 18.00 uur
woensdag 07.00 - 18.00 uur
donderdag 07.00 - 18.00 uur
vrijdag 07.00 - 18.00 uur

Er is verlengde opvang mogelijk van 18:00 uur tot 18:30 uur

Adresgegevens locatie

Zomerplein 16
3297 SE Puttershoek
Hoeksche Waard
078 647 53 31

Locatiemanager

Esther Waltmans
06 29 47 95 61
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Kindercentrum Zomerland staat voor gezelligheid, vertrouwen, diversiteit, professionaliteit en samenwerken. Uw kind krijgt een gevarieerd dagprogramma. Hierbij werken we met thema’s gericht op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind. Er is genoeg tijd en ruimte om vrij te spelen en lekker te ravotten in de speelhal. De diversiteit aan speelgoed en activiteiten voor elke leeftijd, het samenspel met leeftijdsgenootjes en het werken met verschillende thema’s zorgen ervoor dat iedere dag anders is.

Frisse neus

Dagelijks gaan we, als het weer het toelaat, naar buiten in onze veilige, overzichtelijke ontdektuin. Ook de baby’s gaan mee. De grotere kinderen kunnen spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts. Af en toe maken we een uitstapje naar de speeltuin, dierenweide of de bibliotheek. Regelmatig komt er een voorlees- of knutseloma langs om samen met de kinderen te knutselen of een boekje voor te lezen. Ook hebben we regelmatig bezoek van de opa’s en oma’s van Zorgwaard of gaan we daar zelf op bezoek.

Samenwerking

Zomerland werkt samen met de basisscholen Het Driespan en CBS de Schelp in Puttershoek. Van ieder kind gaat, met uw toestemming, voor zijn vierde verjaardag, een schriftelijke overdracht naar de basisschool. Zijn er zorgen over uw kind? Dan kan dit uitgebreid worden met een ‘warme’ overdracht. Dit alles in nauw overleg met u. Verder hebben wij goed contact met het jeugdteam. Hier kunnen we terecht voor opvoedkundig advies.

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Zomerland zitten in hetzelfde gebouw. Vanaf de leeftijd van 3 maanden tot 12 jaar kan uw kind bij ons terecht. Vertrouwd voor de kinderen en voor u.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...