Kinderdagverblijf Villa Riedijk

een babygroep voor de allerkleinsten
veel ruimte, binnen en buiten
recent vernieuwde buitenspeelplaats met natuurtuin

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.

LRK-nummer

313795927

Openingstijden

maandag 07.00 - 18.00 uur
dinsdag 07.00 - 18.00 uur
woensdag 07.00 - 18.00 uur
donderdag 07.00 - 18.00 uur
vrijdag 07.00 - 18.00 uur

 

Adresgegevens locatie

Noorderstraat 37
3311 RS Dordrecht
Centrum
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Een mooie locatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Gelegen aan de rand van het centrum van Dordrecht en de Stadswerven. Dát is kinderdagverblijf Villa Riedijk. De groepsruimtes zijn licht en uitnodigend ingericht. Er zijn verschillende hoeken gecreëerd waar uw kind kan spelen. Hierbij is aandacht voor ‘druk’ en ‘rustig’ spel. In de leeshoek kunnen kinderen even rustig een boekje lezen. In de poppenhoek is ruimte voor fantasiespel. Zo wordt rekening gehouden met ieder kind. Jong of oud. De hoeken veranderen regelmatig om de aandacht van de kinderen steeds te prikkelen.

Jong leert van oud en andersom

Kinderen van verschillende leeftijden spelen met elkaar. De jongere kinderen kunnen ‘afkijken’ bij de oudere kinderen en de oudere kinderen helpen de jongere kinderen. Dit zorgt voor een fijne sfeer op de groep.

Babygroep

In de eerste 1001 dagen ontwikkelt uw kind zich het meest van het hele leven. Tijdens de zwangerschap, maar ook in de twee jaar daarna. Om die reden is er op Kinderdagverblijf Villa Riedijk een speciale babygroep om zo extra aandacht te geven aan de ontwikkeling van kinderen in deze fase.

Frisse neus

Buitenspelen speelt een grote rol in ons dagprogramma. We streven ernaar om dagelijks buiten te spelen. We hebben de beschikking over een hele mooie buitenspeelplaats met natuurtuin, zandbank, buitenbox voor de allerkleinsten, verkeersplein, buitenkeukentje en picknicktafel. Ook gaan we er regelmatig met de kinderen op uit. Fruit kopen op de markt, spelen in het park of boten kijken bij het drierivierenpunt.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het peuter-kleuter-overdrachtformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze.
We gaan af en toe gezellig op visite bij kindercentrum Villa Speelmaatjes, gelegen achter Theater Kunstmin. Wanneer uw kind naar school gaat, kan hij/zij buiten schooltijd naar de buitenschoolse opvang van Villa Speelmaatjes. Een leuke locatie waar uw kind dan al vaker is geweest. Veilig en vertrouwd.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...