Kinderdagverblijf Piratenland

zorgzaam en professioneel
uitdagende tuin
sfeervol en vertrouwd

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.
078 - 616 34 22

LRK-nummer

141876931

Openingstijden

maandag 07.00 - 18.00 uur
dinsdag 07.00 - 18.00 uur
woensdag 07.00 - 18.00 uur
donderdag 07.00 - 18.00 uur
vrijdag 07.00 - 18.00 uur

Er is verlengde opvang mogelijk van 18:00 uur tot 18:30 uur

Adresgegevens locatie

Johannes Kolfstraat 1A
3273 CA Westmaas
Hoeksche Waard
0186 57 33 47

Locatiemanager

Nathalie Hoogvliet
06 51 05 39 16
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Kinderdagverblijf Piratenland is een vernieuwde locatie met zorgzame, professionele medewerkers waar uw kind zich snel vertrouwd bij zal voelen. Onze sfeervolle, uitdagende ruimtes zorgen voor een huiselijke sfeer. Samen met de andere kinderen in verschillende leeftijden neemt uw kind deel aan een gevarieerd en uitdagend dagprogramma. Hierbij spelen we ook vaak samen met de kinderen van de buitenschoolse opvang. Gezellig!

Groepssamenstelling

Ons kinderdagverblijf werkt met een verticale groep van 0 tot 4 jaar. Zo leren de kleintjes van de oudere kinderen en voelen de oudere kinderen zich verantwoordelijk voor de kleintjes. Je ziet de oudere kinderen vaak gloeien van trots. Hoe mooi is dat!

Structuur maar toch veel variatie

De diversiteit aan speelgoed en activiteiten voor elke leeftijd, het samenspel met leeftijdsgenootjes en het werken met verschillende thema’s zorgen ervoor dat iedere dag anders is. Maar wel met een vaste structuur. Dat zorgt voor rust en regelmaat, belangrijk voor ieder kind.
Dagelijks gaan we, als het weer het toelaat, naar buiten. In onze grote, veilige, overzichtelijke tuin. Ook de baby’s gaan mee. Voor de allerkleinsten hebben we een mooi plekje waar ze ongestoord en veilig kunnen spelen. De grotere kinderen kunnen spelen in de zandbak, fietsen, of spelen op ons grote piratenschip. Af en toe maken we met onze bolderwagens een uitstapje naar de speeltuin of naar het park.

Samenwerking

Piratenland onderhoudt goed contact met de basisscholen De Weerklank en de Vlashoek in Westmaas. Van ieder kind gaat, voor zijn vierde verjaardag, een schriftelijke overdracht naar de basisschool. Zijn er zorgen over uw kind? Dan kan dit uitgebreid worden met een ‘warme’ overdracht. Dit alles in nauw overleg met u.
Natuurlijk hebben wij ook goed contact met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en de bibliotheek. Extra handig is dat de buitenschoolse opvang (BSO) en het kinderdagverblijf in één gebouw zitten. Vanaf de leeftijd van 3 maanden tot 12 jaar kan uw kind bij ons terecht. Vertrouwd voor de kinderen en voor u.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...