Buitenschoolse opvang Ratjetoe

Unieke leeftijdsgerichte activiteiten
natuurontdektuin
Samenwerking andere BSO’s

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.
078 - 616 34 22

LRK-nummer

121081230

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur

Tijdens basisschoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 tot 18.30 uur.

 

Adresgegevens locatie

Van den Broek-erf 30
3315 SC Dordrecht
Stadspolders
078 647 53 30

Locatiemanager

Victoria Tuinman
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Buitenschoolse opvang Ratjetoe staat voor vrije tijd en plezier. Wij vinden het belangrijk dat uw kind na een drukke schooldag even tot rust kan komen in een huiselijke sfeer. Ratjetoe beschikt over veel extra speelruimte zodat we  leeftijds- en ontwikkelingsgerichte activiteiten kunnen aanbieden. Ook kan uw kind zich na een drukke schooldag op verschillende rustige plekken terugtrekken of huiswerk maken.
Onze activiteiten doen we zoveel mogelijk in samenspraak met de kinderen. Zo kan uw kind ook meedenken over een leuke activiteit. Wat is er leuker dan zelf iets bedenken en het ook met elkaar kunnen uitvoeren!

We houden rekening met de leeftijd van uw kind

Ratjetoe heeft 3 groepen verdeeld in jongste, middelste en oudste kinderen. Door het spelen met vriendjes in dezelfde leeftijd kunnen we gericht rekening houden met de ontwikkelingsfase van uw kind. En daar passen wij ons activiteitenprogramma op aan. Ook met de inrichting van onze ruimtes houden we rekening met de verschillende leeftijden.

Beleef de vakantie bij BSO Ratjetoe

De activiteiten in de vakanties zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Een reis rond de wereld. Terug in de tijd met de tijdmachine. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Van tevoren weten u en uw kind wat we gaan doen want we maken per vakantie een mooi programma. Vakanties bij BSO Ratjetoe is niet zomaar opvang … het is een beleving!

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking

BSO Ratjetoe vangt kinderen op van basisschool Geert Groote die naast BSO Ratjetoe ligt. Met deze school is goed contact. Er wordt met regelmaat een activiteit georganiseerd met het Polderwiel (ouderenzorg en wijkcentrum) en met professionals binnen de wijk Stadspolders zoals de wijkagent, jongerenwerk en de gemeente. Op woensdag en vrijdag en in de vakanties worden de kinderen van BSO De Griffioen ook opgevangen bij BSO Ratjetoe.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...