Buitenschoolse opvang Kinderlandshoek

Unieke leeftijdsgerichte activiteiten
Grote buitenruimte
Wijkgericht

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.
078 - 616 34 22

LRK-nummer

140953899

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag tijdens de vakanties spelen de kinderen op kindercentrum Ratjetoe.

Adresgegevens locatie

Mahonie 10
3315 MC Dordrecht
Oudelandshoek
06 50 61 36 90

Locatiemanager

Victoria Tuinman
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

BSO Kinderlandshoek biedt voorschoolse (VSO) en buitenschoolse (BSO) opvang op schooldagen, schoolsluitingsdagen en in schoolvakanties voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Bij de BSO is er na schooltijd van alles te doen. Uw kind kan meedoen aan een afwisselend activiteitenprogramma en zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt.

Veel ruimte voor vrij spel

Volop ruimte om lekker te spelen met vrienden en vriendinnen. Knutselen, lezen, muziek maken, chillen of lekker ravotten. Wij zien BSO als vrije tijd voor alle kinderen. We knutselen en spelen rondom thema’s. Daarnaast zijn er regelmatig kook- en bakactiviteiten en sport- en spelactiviteiten. Hierbij maken we gebruik van de talenten van onze pedagogisch medewerkers. Kinderlandshoek is een gezellige locatie met een grote buitenspeelruimte waar we vaak uitdagende, creatieve of sportieve activiteiten organiseren. Ook gaan we regelmatig naar speeltuin Stadspolders. De diversiteit aan speelgoed en activiteiten voor elke leeftijd, het samenspel met leeftijdsgenootjes en het werken met verschillende thema’s zorgen ervoor dat iedere dag anders is.

Uw kind heeft inspraak

We hechten veel waarde aan kinderparticipatie. In de 8+ groep is dagelijks een andere activiteit. Kinderen kunnen zich hier zelf voor inschrijven als ze dit leuk vinden. Misschien doen we binnenkort wel een activiteit die door uw kind bedacht is! In de vakanties bieden we extra activiteiten en organiseren we uitstapjes. Hierover wordt u vooraf geïnformeerd.

Zwemles tijdens BSO-tijd

Uw kind kan tijdens BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma halen bij Optisport Dordrecht en het kost u geen extra tijd. De pedagogisch medewerker brengt uw kind naar zwemles, helpt met omkleden en blijft in het zwembad totdat de kinderen weer klaar zijn. Na de zwemles kunt u uw kind bij het zwembad ophalen. Makkelijk voor u en uw kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes naar zwemles. Gezellig! De zwemlessen zijn dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur. Zit uw kind niet op dinsdag op onze BSO? Of wilt u meer informatie? Vraag ernaar op onze locatie. Wij geven u graag meer informatie.

Samenwerking

Kinderlandshoek werkt intensief samen met basisscholen De Bever en Johan Friso. Daarnaast werken we samen met verschillende zorg- en gemeentelijke instanties in Stadspolders, bibliotheek Stadspolders, Speeltuin Stadspolders, sociaal team Dordrecht en het jeugdteam.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...