Buitenschoolse opvang De Griffioen

Unieke leeftijdsgerichte activiteiten
In de school gevestigd
Speciaal vakantieprogramma

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.
078 - 616 34 22

LRK-nummer

146063867

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Rudyard Kipling-erf 123
3315 AE Dordrecht
Stadspolders
06 82105479

Locatiemanager

Victoria Tuinman
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Niet meer sjouwen met je schooltas naar de BSO. Gewoon je lokaal uitlopen en direct door naar het BSO-lokaal en de speelhal op de eerste etage in De Griffioen. Want buitenschoolse opvang De Griffioen zit veilig en vertrouwd in het schoolgebouw. Maar het is geen ‘gewoon’ klaslokaal. Onze gezellige ruimtes zorgen ervoor dat er voor uwe kind een duidelijk verschil is tussen de sfeer van de BSO en de school. BSO staat immers voor ontspanning en vrije tijd!

Wij passen onze activiteiten aan op de leeftijd van uw kind

BSO De Griffioen werkt met 3 groepen, verdeeld in jongste, middelste en oudste kinderen. Door het spelen met vriendjes in dezelfde leeftijd kunnen we gericht rekening houden met de ontwikkelingsfase van uw kind. En daar passen wij ons activiteitenprogramma op aan. De jongste en middelste kinderen worden opgevangen in het lokaal. Voor de oudste is er meer ruimte in de hal. Natuurlijk kunnen ze in de loop van de middag kiezen waar en met wie zij willen spelen. Lekker buiten spelen kan op de speelpleinen van de scholen. Nog zo’n voordeel van een BSO in de school!

Beleef de vakantie bij BSO Ratjetoe

De activiteiten in de vakanties zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Een reis rond de wereld. Terug in de tijd met de tijdmachine. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Van tevoren weten u en uw kind wat we gaan doen want we maken per vakantie een mooi programma. Vakanties bij BSO Ratjetoe is niet zomaar opvang … het is een beleving!

Samenwerking met scholen en BSO Ratjetoe

BSO De Griffioen vangt kinderen op van de basisschool De Griffioen en de Oranje Nassauschool. Op maandag, dinsdag en donderdag vindt de opvang bij BSO De Griffioen plaats. Op woensdag en vrijdag en in de vakanties worden de kinderen opgevangen bij BSO Ratjetoe.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...