Buitenschoolse opvang De Driehoek

mogelijkheid voor zwemlessen
werkwijze sluit aan bij Jenaplan-principe en Vreedzameschool
kookstudio, speellokaal, natuur- en speeltuin

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.
078 - 616 34 22

LRK-nummer

122809191

Scholen

De Driehoek

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur

Op woensdagmiddag gaan de kinderen van De Driehoek naar BSO De Boomhut. Ook in de vakanties is de opvang op locatie De Boomhut. Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Driehoek 40
3328 KG Dordrecht
Sterrenburg
06 50 61 40 15

Locatiemanager

Saskia Verhoeven
06 50 81 18 40
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

BSO De Driehoek heeft twee basisgroepen. Een voor kinderen van 4 tot en met 8  jaar en een voor kinderen van 8 tot 13 jaar. De groepsruimten zijn vrolijk en uitnodigend ingericht. Voor de jongste kinderen is er een speelzolder in het lokaal en zijn er verschillende speelhoeken. Zoals de poppenhoek, bouwhoek en autohoek. Bij het inrichten van het lokaal is rekening gehouden met druk en rustig spel. Er is een hoek met een bank en zitzakken waar kinderen even bij kunnen komen van de drukke dag op school. Voor de oudste kinderen is de groepsruimte meer als huiskamer ingericht.

Bij BSO De Driehoek houden we van variatie. In uitstapjes, sport, spel of in creatieve activiteiten. En we doen nog meer. (Toneel)optredens, een bezoek aan het museum of (technische) proefjes. Uw kind zal verrast zijn.

Buitenspelen vinden wij belangrijk. Iedere dag een frisse neus halen is ons streven. De jongste kinderen spelen op het omheinde schoolplein, de oudere kinderen mogen na overleg met u ook wat verder in de buurt spelen. Natuurlijk spelen we ook vaak in de buurtspeeltuin.

Zwemles tijdens BSO-tijd

Uw kind kan tijdens BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma halen bij Optisport Dordrecht en het kost u geen extra tijd. De pedagogisch medewerker brengt uw kind naar zwemles, helpt met omkleden en blijft in het zwembad totdat de kinderen weer klaar zijn. Na de zwemles kunt u uw kind bij het zwembad ophalen. Makkelijk voor u en uw kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes naar zwemles. Gezellig! De zwemlessen zijn dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur. Zit uw kind niet op dinsdag op onze BSO? Of wilt u meer informatie? Vraag ernaar op onze locatie. Wij geven u graag meer informatie.

Samenwerking

We werken nauw samen met Jenaplanschool De Driehoek. Onze werkwijze sluit hierop aan en omdat de BSO in hetzelfde gebouw zit, is het voor kinderen snel vertrouwd. Ook spelen de kinderen vaak met de kinderen van BSO De Boomhut.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...