Buitenschoolse opvang De Boomhut

mogelijkheid voor zwemlessen
groot, uitdagend buitenspeelterrein
veel uitstapjes

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.
078 - 616 34 22

LRK-nummer

479049622

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur

De voorschoolse opvang is voor de scholen De Keerkring, De Meridiaan en Het Avontuur.

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Ockenburg 44
3328 TG Dordrecht
Sterrenburg
06 50 61 39 78

Locatiemanager

Helen Huisman
06 12 97 44 80
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Buitenschoolse opvang (BSO) De Boomhut is partner in Kindcentrum De Keerkring. We hebben twee groepen. Een groep voor kinderen van 4 tot 8 jaar en een groep voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Zo kunnen we onze activiteiten goed aanpassen aan de leeftijd van uw kind.
De groepsruimtes zijn licht en uitnodigend ingericht. We hebben verschillende hoeken gecreëerd waar uw kind kan spelen. Jong of oud, meisje of jongen, sportief of creatief. De Boomhut is een uitdaging voor ieder kind. Wil uw kind even rust? Dan kan hij/zij even relaxen in de leeshoek. Is uw zoon of dochter gek op poppen? Dan kan hij of zij heerlijk zijn/haar fantasie kwijt tijdens het spelen in de poppenhoek. Lekker buiten ravotten kan natuurlijk ook. Op de grote buitenspeelplaats is volop ruimte voor sport en spel. Er is een speeltoestel, een kunstgras voetbalveld en zelfs basketbal is mogelijk!

Uw kind mag ook meedenken!

Wij vinden het belangrijk dat uw kind meedenkt over wat we gaan doen. Of wat voor speelgoed we kopen. Misschien heeft uw zoon of dochter wel een heel goed idee over het inrichten van de ruimtes. Of over een leuk thema waar we mee kunnen werken. Hoe meer ideeën, hoe leuker!

Een dag bij De Boomhut

Als de kinderen uit school komen, nemen we de tijd om met elkaar iets te drinken en fruit te eten. Ieder kind krijgt dan de gelegenheid om iets over de dag te vertellen. Na dit rustmoment kan uw kind kiezen waar en met wie hij/zij wil spelen. Ook maken we graag een uitstapje. Bijvoorbeeld naar het Sterrenburgpark of naar speelbos De Elzen in de Dordtse Biesbosch.
Tijdens de schoolvakanties is uw kind ook van harte welkom bij De Boomhut. Iedere vakantie hebben we een speciaal programma met veel verschillende activiteiten. In de vakantie spelen ook de kinderen van BSO De Driehoek bij ons.

Zwemles tijdens BSO-tijd

Uw kind kan tijdens BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma halen bij Optisport Dordrecht en het kost u geen extra tijd. De pedagogisch medewerker brengt uw kind naar zwemles, helpt met omkleden en blijft in het zwembad totdat de kinderen weer klaar zijn. Na de zwemles kunt u uw kind bij het zwembad ophalen. Makkelijk voor u en uw kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes naar zwemles. Gezellig! De zwemlessen zijn dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur. Zit uw kind niet op dinsdag op onze BSO? Of wilt u meer informatie? Vraag ernaar op onze locatie. Wij geven u graag meer informatie.

Samenwerking

BSO De Boomhut is onderdeel van Kindcentrum De Keerkring. Dit betekent een intensieve samenwerking met O.B.S. De Keerkring. Binnen brede school De Keerkring is werken aan een doorgaande ontwikkelingslijn een vanzelfsprekende opdracht. De kinderen komen als baby binnen bij ons kinderdagverblijf en nemen in groep 8 afscheid om naar het voortgezet onderwijs te gaan. Daarnaast halen we kinderen op van basisscholen De Meridiaan en het Avontuur.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...