Buitenschoolse opvang De Blokkendoos

goed contact met de samenwerkende scholen
prachtig gelegen in het park
gevarieerd activiteitenaanbod

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.
078 - 616 34 22

LRK-nummer

188327472

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 tot 18.30 uur. Tijdens de zomervakantie spelen we bij BSO Villa Speelmaatjes.

Adresgegevens locatie

Zuidendijk 363 A
3317 NR Dordrecht
Wielwijk
06 50 61 40 06

Locatiemanager

Everine van der Sluis
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Gelegen op een prachtige locatie in Wielwijk, in de John F. Kennedyschool, vindt u BSO De Blokkendoos. Centraal in de hal hebben wij een uniek ingerichte groepsruimte voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Deze huiselijke groepsruimte bestaat uit verschillende hoeken. Heerlijk voor uw kind om na een drukke dag op school bij ons te spelen, lezen, knutselen of huiswerk te maken. Ook binnen de school zijn er genoeg plekken waar hij/zij zich terug kan trekken. Alleen of met vrienden en vriendinnen.

BSO staat voor vrije tijd. Wij proberen zoveel mogelijk in samenspraak met de kinderen naschoolse activiteiten te doen. Heeft uw kind ook leuke ideeën?

Tijdens de zomervakantie voegt locatie De Blokkendoos samen met locatie De Boomhut in Sterrenburg. We vinden het belangrijk om tijdens de vakanties een leuk en gevarieerd activiteitenaanbod aan de kinderen te bieden. Dit kunnen we op deze manier realiseren. Er wordt door de medewerkers een draaiboek voor de vakanties gemaakt. Natuurlijk mag ook uw kind meedenken.
De overige vakantieopvang vindt wel plaats op De Blokkendoos. Ook dan bieden we verrassende, leuke activiteiten voor de kinderen.

Samenwerking

BSO De Blokkendoos is gehuisvest in de John F. Kennedyschool Zuidendijk. We vangen kinderen op van de John F. Kennedyschool Zuidendijk en de Albatros. Omdat we in de school zitten, hebben we een goede samenwerking met de leerkrachten. We proberen aan te sluiten bij de thema’s die leven binnen de scholen. Ook worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd zoals Kerst en Sinterklaas. De medewerkers van BSO De Blokkendoos verzorgen activiteiten tijdens de Tussen de Middag Opvang op basisschool de Albatros. Na de lunch kunnen de kinderen een uur ontspannen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers van COKD en Sportbedrijf Dordrecht. Zo bieden we hen meer plezier en brengen zij op een gezonde en sociale manier hun vrije tijd door.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...