Buitenschoolse opvang Bever

Kleinschalig
Uniek activiteitenprogramma
Eigen ruimte in obs De Bever

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies.
078 - 616 34 22

LRK-nummer

249647059

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur na school - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag, met voorschoolse opvang en tijdens alle vakanties spelen we bij BSO Kinderlandshoek.

Adresgegevens locatie

Chico Mendesring 188
3315 MB Dordrecht
Oudelandshoek
06 50 61 36 90

Locatiemanager

Victoria Tuinman
Vragen? Wij bellen u terug

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Voor de jongste kinderen is de start op school altijd spannend. Na een lange dag op school is het dan belangrijk om te ontspannen. In alle rust en met veel aandacht. Speciaal voor de jongste kinderen (van 4 tot ongeveer 6 jaar) hebben wij een kleinschalige groep in obs De Bever. Een mooie, vertrouwde plek om na schooltijd naartoe te gaan. Met veel ruimte om te spelen. We hebben een eigen lokaal maar ook een speciaal speellokaal. Ook spelen we in de gang en op het grote buitenterrein van school.

Veel keuze bij Fit & Fun

In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks verschillende activiteiten met een specifiek thema. Koken, graffiti, kunst, beroepen, wetenschap of techniek. Teveel om op te noemen Zo leert uw kind spelenderwijs veel vaardigheden. Uw kind geeft zelf aan met welke workshop het mee wil doen. Dat kan per dag verschillen.  En we doen meer! Het spelmateriaal is volledig aangepast op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO De Bever. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers wordt er van alles georganiseerd. Van speurtochten tot suppen. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

We werken samen met obs De Bever en cbs Johan Friso in Oudelandshoek. Daarnaast werken we nauw samen met BSO Kinderlandshoek. Als uw kind 6 jaar is, is het van harte welkom bij BSO Kinderlandshoek. Dat doen we niet zomaar. Dat gaat in overleg met uw kind en u. Ook daar mag uw kind deelnemen aan het Fit & Fun-programma.

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen
Kaart laden...