MENUMENU

Kinderfeestje

Uw kinderfeestje bij COKD vieren? Gezellig! Wij bieden u de mogelijkheid om uw kinderfeestje volledig te laten verzorgen door COKD Kinderopvang. Onder begeleiding van gekwalificeerd personeel én in het bezit van een VOG (= Verklaring Omtrent het Gedrag) beleven de kinderen een topmiddag. Geen rommel thuis! Geen zorg om een leuk en uitdagend thema! Alles wordt verzorgd. U heeft er geen omkijken naar. De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Boek nu uw feestje!

De thema’s bieden voor elk wat wils. Meisjes of jongens. Actief of creatief. Of u nu een echt stoer jongensfeestje zoekt of een feestje voor jongens en meisjes, u kunt bij COKD terecht. De middag is inclusief drinken en wat lekkers. En voor de jarige is er een cadeautje. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u een taart wilt bestellen voor de jarige. Wij hebben feestjes in verschillende prijsklassen. Kijk snel naar ons aanbod.

Nieuw: heerlijke lunch

We kunnen het nog makkelijker voor u maken. U kunt vanaf nu ook een lunch bestellen voorafgaand aan het kinderfeestje. Deze lekkere en verantwoorde lunch bestaat uit een broodje gezond (door kinderen zelf samen te stellen) met hartig beleg (kaas/vleeswaren), gekookt ei, komkommer, tomaat, vruchtensap en melk. De prijs hiervan is € 3,00 per kind. Als u een lunch erbij bestelt, duurt het feestje een half uur langer (3 uur in plaats van 2,5 uur). Het is niet mogelijk om zelf een lunch mee te nemen.

Minimaal aantal kinderen inclusief de jarige: 8
Tijdsduur: 2,5 uur (tijd is in overleg op woensdag- en/of vrijdagmiddag bij kindercentrum Kinderlandshoek of op woensdagmiddag bij buitenschoolse opvang Villa Speelmaatjes)

Locatie

  • Kindercentrum Kinderlandshoek, Mahonie 10, Dordrecht
  • Buitenschoolse opvang Villa Speelmaatjes, Matena’s Pad 77, Dordrecht

Zodra u aangeeft welk themafeest uw voorkeur heeft, nemen we contact met u op. Dan hoort u op welke locatie het feestje gehouden wordt.

Ook een uitnodiging cadeau!

Een feest wordt nog leuker met een bijzondere uitnodiging. Ook die krijgt u van ons! Zodra u het kinderfeestje heeft gereserveerd, sturen wij u per e-mail een uitnodiging toe die u zelf kunt printen. Makkelijk en leuk!

Korting met de SWKGroepPas

Heeft u de SWKGroepPas? Dan ontvangt u 10% korting op alle kinderfeestjes!

Vragen?

Na de boeking nemen wij contact met u op om de tijd en uw wensen te bespreken. Het feestje moet minimaal een week van tevoren gereserveerd zijn. Klik hier om uw vraag te stellen.