Versoepelingen op locatie

Zoals in de persconferentie werd aangekondigd, gaan we in het dagelijks leven steeds verder versoepelen waar het de basisregels rondom corona betreft. Op locatie houden wij een slag om de arm. De reden hiervoor is dat wij de continuïteit van opvang zo goed mogelijk willen blijven bieden. Om te voorkomen dat er groepen gesloten moeten worden vanwege quarantaine van kinderen of personeel. De 1,5 meterregel wordt landelijk vanaf 25 september echter geheel losgelaten. Een mooi moment om de kinderopvanglocatie wat verder open te stellen, maar dan wel met inachtneming van de “oude” basisregels!


Wat verandert er
De herfst komt eraan. Extra fijn om even met de kinderen mee naar binnen te lopen. Vanaf aanstaande maandag kan dit in principe weer, maar wel afhankelijk van de mogelijkheden op de locatie en met inachtneming van de “oude” basisregels. Dus 1,5 meter afstand houden van elkaar en een goede handhygiëne. Bij corona gerelateerde klachten vragen wij u niet naar de locatie te komen en een testafspraak te maken. Wij willen u, uw kinderen en ons personeel  zo goed mogelijk beschermen tegen coronabesmettingen. Daarom zijn de groepsruimtes nog steeds niet toegankelijk voor ouders.

Locatie specifieke informatie
De basisregel van het afstand houden met 1,5 meter blijft binnen op de locaties het uitgangspunt. Locatie specifieke informatie ontvangen alle ouders van de locatiemanager. Waar we met andere organisaties samenwerken in één gebouw, bijvoorbeeld het primair onderwijs, stemmen we de afspraken op elkaar af met begrip voor elkaars uitgangspunten. We moeten het samen doen.