Kinderopvang in elk geval gesloten tot en met 5 februari

Het kabinet heeft besloten dat de kinderopvang helaas tot en met vrijdag 5 februari gesloten blijft. Dit betekent dat we op de huidige manier doorgaan.

Cruciaal beroep

Wanneer u een cruciaal beroep heeft of werkzaam bent in een vitaal proces mag u uw kind nog wel naar de opvang brengen. Wilt u dan wel uw kind aanmelden via de ouderapp? (Niet nodig als uw kind naar de peuteropvang gaat). Zo weten we hoeveel kinderen er komen. U doet dit door uw kind (plaats een bestelling) aan te melden in de Flexkids Ouderapp. Uw kind is als zoals altijd bij ons in goede handen en wij zorgen voor een fijne dag.

Ziekteverschijnselen

Wanneer een kind ziekteverschijnselen heeft, volgen wij altijd de richtlijnen van het RIVM. Of het kind naar de opvang kan bepalen we met de altijd actuele beslisboom. Zo beschermen we andere kinderen en onze medewerkers.

Terugbetaling ouderbijdrage

Vorige week vertelden wij u over de terugbetaling van uw ouderbijdrage voor deze lockdown. Is uw rekeningnummer nog niet bij ons bekend? Vergeet u die dan niet door te geven? Dat kan op onze website.

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van afdeling Klantcontact & Advies. Via telefoonnummer: 078 616 34 22. Of stuur een e-mail naar info.corona@swkgroep.nl.

Nodig

Wij vinden het heel jammer dat we niet eerder alle kinderen weer kunnen ontvangen. Maar we begrijpen ook waarom deze maatregelen nodig zijn. Zet hem op in deze tijd! Wij hopen u en uw kind snel weer in goede gezondheid te zien.