Coronanieuws

Vanaf maandag 19 april zijn onze dagopvang-, peuteropvang- en buitenschoolse opvanglocaties weer open mogen. Als er ontwikkelingen zijn, houden wij u op de hoogte.

Op deze pagina bundelen wij onze coronanieuwsberichten. Zo heeft u alle informatie overzichtelijk op een rij. De laatste berichten bevatten de nieuwste informatie. Onze ouders worden ook via de Flexkids Ouderapp en de e-mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Vragen

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Klantcontact & Advies of mail naar info.corona@swkgroep.nl.

Laatste nieuws over het coronavirus

Goed voorbereid met de kinderen naar de teststraat

Brancheorganisatie Kinderopvang en GGD GHOR Nederland begrijpen dat het spannend is voor jonge kinderen om getest te worden. Om het minder spannend te maken is er nu een voorlichtingsfilm gemaakt zodat kinderen en ouders weten hoe een coronatest verloopt en wat ze kunnen verwachten.

30 maart 2021
Lees meer

Zo werkt onze compensatieregeling voor de lockdown

Graag informeren wij u over de compensatieregeling over de tweede lockdown in de kinderopvang. Waar die voor het kinderdagverblijf gelukkig voorbij is, loopt de lockdown voor de buitenschoolse opvang (BSO) nog door. We hopen alle BSO-kinderen snel weer (fysiek) te zien. En zijn blij dat we op het kinderdagverblijf alle kinderen weer een leuke dag …

19 februari 2021
Lees meer