Coronanieuws

De Rijksoverheid heeft besloten dat sinds februari de dagopvang en de peuteropvang weer open mogen. Helaas geldt dit niet voor de buitenschoolse opvang. De BSO is op dit moment alleen open voor noodopvang. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Op deze pagina bundelen wij onze coronanieuwsberichten. Zo heeft u alle informatie overzichtelijk op een rij. De laatste berichten bevatten de nieuwste informatie. Onze ouders worden ook via de Flexkids Ouderapp en de e-mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Vragen

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Klantcontact & Advies of mail naar info.corona@swkgroep.nl.

Laatste nieuws over het coronavirus

Goed voorbereid met de kinderen naar de teststraat

Brancheorganisatie Kinderopvang en GGD GHOR Nederland begrijpen dat het spannend is voor jonge kinderen om getest te worden. Om het minder spannend te maken is er nu een voorlichtingsfilm gemaakt zodat kinderen en ouders weten hoe een coronatest verloopt en wat ze kunnen verwachten.

30 maart 2021
Lees meer

Zo werkt onze compensatieregeling voor de lockdown

Graag informeren wij u over de compensatieregeling over de tweede lockdown in de kinderopvang. Waar die voor het kinderdagverblijf gelukkig voorbij is, loopt de lockdown voor de buitenschoolse opvang (BSO) nog door. We hopen alle BSO-kinderen snel weer (fysiek) te zien. En zijn blij dat we op het kinderdagverblijf alle kinderen weer een leuke dag …

19 februari 2021
Lees meer

Samenvoegen van locaties voor ouders met een cruciaal beroep

Vanaf maandag 8 februari zijn onze kinderdagverblijven weer volledig geopend. U kunt uw kind weer naar de eigen locatie brengen. Onze BSO-locaties zijn momenteel alleen open voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep. Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te …

5 februari 2021
Lees meer